Priser*

Individuel samtale, f2f eller online konsultationer: Kr. 1.000, - (60 minutter)
For studerende/ledige: Kr. 800, - (60 minutter)
Mulighed for individuel samtale i eget hjem: Kr. 1.000, - (60 minutter. Der tillægges beløb for tid/kørsel)
Samtale for par: Kr.  1.600, - (80 minutter)

*Covid19: Grundet den aktuelle situation hvad angår regeringens retningslinjer og sundhedsstyrelsens anbefalinger til håndtering af Corona-virussen, og hermed for at forhindre nye smittekæder, tager jeg ikke samtaler i klinikken. Istedet for tager jeg online konsultationer og mødes til "walks and talks". Ring til mig i min telefontid, og hvis du er interesseret, så aftaler vi en lokation i mit nærområde og et tidspunkt at mødes.

Andre forhold

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygeforsikring, hvilket betyder at jeg ikke kan hjælpe dig med en henvisning til psykologhjælp fra din egen læge.

Da jeg har planlagt barsel med start 20. juni 2020 tager jeg kun forløb ind, som forventes at kunne afbrydes eller afsluttes indenfor den tidshorisont.

Hvis du er forælder til et småbarn, som endnu har behov for at være tæt på dig, så er du meget velkommen til at have barnet med. Der vil i klinikken være mulighed for at pusle og have barnet hos dig under vores samtale.

Betaling

Betaling for samtalen sker umiddelbart efter samtalen via mobilepay.

Ved ændring af tid eller afbud

Det vil altid være muligt at ændre din tid eller melde afbud, uden omkostninger, hvis dette meddeles til mig senest kl. 12 dagen før vores eksisterende aftale.

Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves der fuldt honorar. Jeg vil bede om at ændringer af tid og afbud sker over sms eller e-mail.